Ferry Maat's Soulshow 21 Oktober 1982 (10th Anniversary)


De Soulshow bestaat 10 jaar en dat wordt bescheiden gevierd middels een prijsvraag in het kader van Motown waar Jermaine Jackson per telefoon de vragen over stelt.
Nieuwe Disco Action binnenkomers zijn Vanity 6 -binnenkort in de studio tot genoegen van Ferry - en de eerste solo single voor Lionel Richie 'Truly'.

Verder werk van Wham!, Charlene & Stevie, GQ, Deodato en veel electro- en p-funk van o.a. Zapp, Grandmaster Flash, Bootsy, George Clinton en Stone...

http://tinyurl.com/msfywux

5 opmerkingen:

Dave zei

Geweldig al deze soulshows. Blijven ze allemaal op volgorde voorbij komen en welke jaartallen kunnen we nog verwachten? In ieder geval al top wat je tot zover hebt gedaan en ga vooral zo door!

Anoniem zei

Hi Crew,

Het lijkt wel of de hits steeds beter worden!

Gelukkig is Ferry toch veel disco blijven draaien...

Gr.Pedro

Soulshow Archives zei

We maken het jaar '82 in ieder geval op volgorde compleet. Daarna is één en ander afhankelijk van het aanbod. PS degenen die tapes in hun bezit hebben laat een bericht plus mailadres hier achter en we nemen contact op! (maiuladres wordt niet publiekelijk gepubliceerd)

The Dude zei

Hey Frank,
van origine kom ik uit het westen,woon nu alweer geruime tijd in braboland en heb vorige week een advertentie geplaatst in een krantje in het westen voor tapes van voor 1981 en na 1986,dus ben benieuwd of daar nog reactie op komt.
grtz
Kees aka The Dude

The Dude zei

...en de door mij verzorgde playlists te vinden op www.soulshow-digitaal.nl
grtz
Kees aka The Dude