Ferry Maat's Soulshow 18 November 1982


The Reddings komen deze week langs in de studio voor een kort interview, waar Ferry's 'say hello to the Dutch audience' oproep iets te letterlijk wordt genomen door de jongens..

In deze week het trieste bericht dat Patrick Cowley (32) is overleden. Opvallend genoeg wordt niet de oorzaak van overlijden gemeld (aids) wat eerder die week wel bij Frits Spits het geval was, inclusief voorlichting over de ziekte, en -iets minder ernstig- overlijdt deze uitzending ook de jingle cartridge van 'Shaft In Africa'..

Verder nog een (telefonisch) interview met Ray, Goodman & Brown, alleen dan zonder Ray die de band heeft verlaten. Hiervoor in de plaats is Kevin Owens te horen.

Het antwoord op 'Nasty Girl' komt van Dr. Jeckyll & Mr. Hyde en verder is naast Skyy als enig nieuwkomer in de Disco Action Top 20 nieuw werk van Freddie James, Nairobe, Midnight Star en Mike & Brenda Sutton te horen.

Net als alle andere afleveringen uit '81 en '82 is deze uitzending dankzij Pieter van de Laar (tapes), The Dude (mastering) en Foefur (remastering) in topkwaliteit(!) alhier te downloaden:
http://tinyurl.com/nyovhxx

Geen opmerkingen: